Poolvärmepump

Poolvärmepump - ibland kallat luftvärmepump

Den som inte fullt och fast litar på att den svenska solen, på egen hand eller med hjälp av solfångare, skall fixa fram den pooltemperatur som du önskar eller kräver, kan med fördel skaffa en poolvattenvärmare till sin swimmingpool. Med en poolvärmepump kan du "tvinga" fram önskad temperartur i ditt poolvatten. Den enda nackdelen är att du betalar för den förbrukade elen. Men i detta fall är förbrukningen förhållandevis låg med våra energieffektiva poolvärmepumpar och du kanske prioriterar säkerheten framför den lite nyckfulla solen som ibland passar på att inte lysa vid rätt tillfälle.

Nyhet 2021 !  Nu erbjuder vi nästa generations miljösmarta poolvärmepumpar, P-serien ECO och Q serien med det miljövänliga köldmediet R32, med lågt GWP, lägre klimatpåverkan och som genom sina egenskaper bidrar till högre COP och värmeffekt jämfört med R410A. Q-serien är utrustad med steglös inverterkompressor för högsta möjliga värmeeffekt, verkningsgrad ochenergibesparing. Q-serien är utrustad med Silent-läge för tystgående drift + WiFi kompartibel för styrning via app i iPhone/Android.

Med en poolvärmepump ställer du bara in önskad temperatur, lutar dig tillbaka och inväntar rätt poolvattentemperatur. Våra värmepumpar har en lättskött manöverpanel, som vem som helst förstår sig på utan att först ha gått på kvällskurser. Du kan också välja att installera både solfångare och poolvärmepump.

En sådan kombination kan i många fall vara den allra bästa för uppvärmning. Väljer du ett det alternativrt så ska solfångaren installeras före poolvärmepumpen i ledningen: dvs poolvattnet skall först gå till sandfiltret - sedan genom solfångaren - sedan genom poolvärmepumpen - och sist till din swimmingpool.

Kampanj !  P-serie ECO och Q Inverter med upp till 26% rabatt  

(Priserna gäller beställningar 1 sept t.om 1 nov 2021 och så långt lagret räcker)                                                   

P10 ECO = 6.995,-      P15 ECO = 8.495,-      P20 ECO = 13.495,-      P30 ECO = 16.995,-

Vi säljer 9 olika modeller för uppvärmning av poolvatten. Värmepumparna har 2 års materialgaranti + 3 års kompressorgaranti på material. (Primastar Q-serie har 3 års fullservicegaranti + 7 års kompressorgaranti på materialet)

Poolvärmepumparna  är utvecklade och anpassade för nordiskt klimat, effektiva och tystgående.

Klicka på länken för en liten film om våra tysta poolvärmepumpar. 
 

Klicka på   poolvärmepump   och få en jämförelse, val och specifikation av Primastars poolvärmepumpar.

Obs ! Glöm inte att komplettera ditt köp av poolvärmepump med anslutningslangar --  klicka på slang
 

Välj nedan den poolvärmepump som passar din pool bäst !

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen