Låga priser, hög kvalitet, lång erfarenhet och god service
Direktimportör från världsledande tillverkare av
Pooler - Poolvärmepumpar - Sandfilter 

Poolvärmepump

Poolvärmepump - ibland kallat luftvärmepump

Den som inte fullt och fast litar på att den svenska solen, på egen hand eller med hjälp av solfångare, skall fixa fram den pooltemperatur som du önskar eller kräver, kan med fördel skaffa en poolvattenvärmare till sin swimmingpool. Med en poolvärmepump kan du "tvinga" fram önskad temperartur i ditt poolvatten. Den enda nackdelen är att du betalar för den förbrukade elen. Men i detta fall är förbrukningen förhållandevis låg med våra energieffektiva poolvärmepumpar och du kanske prioriterar säkerheten framför den lite nyckfulla solen som ibland passar på att inte lysa vid rätt tillfälle.
 
Nyhet 2020 !  Nu erbjuder vi nästa generations miljösmarta poolvärmepumpar, P-serien ECO och Q serien med det miljövänliga köldmediet R32, med lågt GWP, lägre klimatpåverkan och som genom sina egenskaper bidrar till högre COP och värmeffekt jämfört med R410A. Q-serien är utrustad med steglös inverterkompressor för högsta möjliga värmeeffekt, verkningsgrad och energibesparing. Q-serien är utrustad med Silent-läge för tystgående drift + WiFi kompartibel för styrning via app i iPhone/Android. 

Med en poolvärmepump ställer du bara in önskad temperatur, lutar dig tillbaka och inväntar rätt poolvatten-temperatur. Alla våra värmepumpar har en mycket enkel automatik som vem som helst förstår sig på utan att först ha gått på kvällskurser. Du kan också välja att installera både solfångare och poolvärmepump. En sådan kombination kan i många fall vara den allra bästa för uppvärmning. Väljer du ett sådant alternativ så skall solfångaren installeras före poolvärmepumpen i ledningen: dvs poolvattnet skall först gå till sandfiltret - sedan till solfångarna - sedan till poolvärmepumpen - och sist till din swimmingpool.

Maj kampanj !  P-serie ECO och Q Inverter med upp till 23% rabatt  
(Priserna gäller beställningar 4 maj t.om 31 maj 2021 och så långt lagret räcker)
                                                       
P10 ECO = 6.495,-      P15 ECO = 8.295,-      P20 ECO = 12.995,-      P30 ECO = 15.995

Primastar säljer 8 olika modeller för uppvärmning av poolvatten. 2 års materialgaranti + 3 års kompressorgaranti på materialet.
(Primastar Q-serie 3 års fullservicegaranti + 7 års kompressorgaranti på materialet)
Våra poolvärmepumpar är utvecklade och anpassade för det nordiskt klimat, energieffektiva och väldigt tystgående.
Klicka på länken för en liten film om våra tysta poolvärmepumpar. 

Klicka på   poolvärmepump   och få en jämförelse, val och specifikation av Primastars olika poolvärmepumpar.
Obs ! Glöm ej att komplettera ditt poolvärmepumps köp med slang, klicka på slang


Välj nedan den poolvärmepump som passar din pool bäst !

9 artiklar

9 artiklar