Låga priser, hög kvalitet, lång erfarenhet och god service
Direktimportör från världsledande tillverkare av
Pooler - Poolvärmepumpar - Sandfilter 

Poolvärmepump

POOLVÄRMEPUMP - ibland kallat luftvärmepumpar

Den som inte fullt och fast litar på att den svenska solen, på egen hand eller med hjälp av solfångare, skall fixa fram den pooltemperatur som du önskar eller kräver, kan med fördel skaffa en poolvattenvärmare till sin swimmingpool. Med en poolvärmepump kan du "tvinga" fram önskad temperartur i ditt poolvatten. Den enda nackdelen är att du betalar för den förbrukade elen. Men i detta fall är förbrukningen förhållandevis låg med våra energieffektiva poolvärmepumpar och du kanske prioriterar säkerheten framför den lite nyckfulla solen som ibland passar på att inte lysa vid rätt tillfälle. Nyhet 2019 ! Våra poolvärmepumpar har blivit ännu bättre ! Alla våra modeller har samma chassi och förbättrad prestanda.

Med en poolvärmepump ställer du bara in önskad temperatur, lutar dig tillbaka och inväntar rätt poolvatten-temperatur. Alla våra värmepumpar har en mycket enkel automatik som vem som helst förstår sig på utan att först ha gått på kvällskurser. Du kan också välja att installera både solfångare och poolvärmepump. En sådan kombination kan i många fall vara den allra bästa för uppvärmning. Väljer du ett sådant alternativ så skall solfångaren installeras före poolvärmepumpen i ledningen: dvs poolvattnet skall först gå till sandfiltret - sedan till solfångarna - sedan till poolvärmepumpen - och sist till din swimmingpool.

Februari REA med upp till 30% rabatt (priserna gäller beställningar 1 t.om 28 feb  2019)
 

Primastar säljer fem olika modeller för uppvärmning av poolvatten. 2 års materialgaranti + 3 års kompressorgaranti på materialet.
Våra poolvärmepumpar är utvecklade och anpassade för det Nordiska klimatet, energieffektiva och väldigt tystgående. 

Klicka på   poolvärmepump   och få en jämförelse, val och specifikation av Primastars olika poolvärmepumpar.
Obs ! Glöm ej att komplettera ditt poolvärmepumps köp med slang, klicka på slang


Välj nedan den poolvärmepump som passar din pool bäst !

6 artiklar

6 artiklar