Låga priser, hög kvalitet, lång erfarenhet och god service
Direktimportör från världsledande tillverkare av
Pooler - Poolvärmepumpar - Sandfilter 

Filterkulor till sandfilter 700g

Ordinarie pris 479 kr

Specialpris: 295 kr

I lager

65-1410

Översikt

Byt ut sanden / lösa patronfilter med våra filterkulor och få ett renare poolvatten.
Våra filterkulor har hög kvalité och är lätta att använda.

Filterkulor har en överlägsen filtreringseffekt jämfört med normal filtersand eller lösa patronfilter. Kulorna bildar en effektiv filtermatta, som anpassar sig formen i filtret, och som fångar upp svävande partiklar (ned till 10 micron) i vattnet. (Filtersand uppfångar ned till 40-50 micron).

Filterkulor är dessutom mycket lättare att hantera – 700 gram Filterkulor ersätter 25 kg filtersand. Det finns inte längre behov av extra flockningsmedel och det är helt slut med sand i poolen. Ger rent och kristallklart poolvatten.

Filterkulorna rengörs lätt via sandfiltrets normala retursköljningsfunktion. Vid användning i andre filtersystem kan de rengöras i vanlig handtvätt i en balja - använd INTE rengöringsmedel. Filterkulor kan kastas bort som vanligt hushållningsavfall. Filterkulorna bör bytas efter ca 3-4 år.

Antal förpackningar filterkulor till Primastars sandfilter:
* Popular, Bali = 1 förpackning á 700g
* Optima, Royal, Basic = 2 förpackningar á 700g

View Detail
ELLER

Detaljer

Filterkulor till sandfilter 700g

Bruksanvisning:
Avmontera pumpen från strömkällan. Öppna filterbehållaren som angivet i produktmanualen. Avlägsna det tidigare filtermaterialet. Fyll upp filterbehållaren med ca 2/3 upp till max 3/4 med filterkulor. Fördela filterkulorna jämnt utan att trycka ihop dem. OBS ! Om filterkulorna trycks ihop försämras filteregenskaperna. Stäng filterbehållaren som angivet i produktmanualen. Kontrollera regelbundet vattencirkulationen. Filterkulorna kasseras lätt som vanligt hushållsavfall efter användning.

Filterkulorna är tillverkade av patenterat filtermaterial i polymer som består av en blandning av flerfasig polyesterfiber med olika ytstrukturer. Maximal filteryta uppnås med minsta möjliga volym tack vara den specialutvecklade flerfasiga bollformen och i mitten av varje boll finns en tät filterkärna som omges av en mer öppen ytstruktur.
Filterkulor lämpar sig bäst till sandfilter med max 75 kg sand nivå i sandfiltertunnan = 3 kartonerg filterkulor.

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Filterkulor till sandfilter 700g

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?